Apartmani Šipušić

Obiteljski smještaj - Apartmani Šipušić

Caska

U neposrednoj blizini mora (100 m) i okruženo zelenilom, u Caski 2 km udaljenoj od Novalje na otoku Pagu, nudimo našim gostima ugodan smještaj u apartmanima, koji su opremljeni po vrhunskim europskim standardima.

Raspolažemo sa 2 apartmana. U svaki apartman možemo smjestiti 4 osobe, a posjeduju kuhinju sa blagovaonom, sa TV-om na kojem možete pratiti satelitski program, 2 spavaće sobe sa po 2 kreveta, kupaona. U apartmanima ćete se osjećati vrlo ugodno i za najvećih vrućina, jer su opremljeni klima uređajima i Wi FI internet. Svaki apartman ima i svoj dio terase sa koje se proteže pogled na more. Gosti automobile mogu ostaviti na našem parkingu, a imaju i mogućnost korištenja roštilja.

Dođite i provedite ugodan odmor!

Stara Novalja

Imamo priliku da Vas upoznamo sa novim apartmantskim objektom obitelji Šipušić. Objekt je namjenjen iznajmljivanju tijekom turističke sezone.

Apartmani obitelji Šipušić se nalaze u neposrednoj blizini mora (270 m) i okruženi su zelenilom. Objekt je smješten u Staroj Novalji, 2 km udaljenoj od Novalje na otoku Pagu. Našim gostima nudimo ugodan smještaj u apartmanima koji su opremljeni po vrhunskim europskim standardima.

Raspolažemo sa ukupno 7 apartmana. U apartmane možemo smjestiti 4 - 5 osoba.

Apartmani A1 i A2 smještene su u prizemlju kuće i uključuju: kupaonu, kuhinju s blagovaonom, 2 odvojene spavaće sobe i mala terasa. Apartmani imaju klima uređaj, Sat TV i internet pristup. Kapacitet apartmana je 4 ležaja.

Apartmani A3 i A4 smještene su na 1. katu kuće i uključuju: kupaonu, kuhinju s blagovaonom, 2 odvojene spavaće sobe i balkon. Apartmani imaju klima uređaj, Sat TV i internet pristup. Kapacitet apartmana je 5 ležaja.

Apartmani A5 i A6 smještene su na 2. katu kuće i uključuju: kupaonu, kuhinju s blagovaonom, spavaću sobu, dnevnu sobu sa dodatnim krevetom galeriju s dodatnim ležajevima (iznad dnevne i spavaće sobe) i balkon. Apartmani imaju klima uređaj, Sat TV i internet pristup. Kapacitet apartmana je 4 ležaja.

Apartman A7 smješten je u prizemlju kuće i uključuje: kupaonu, kuhinju sa blagavaonom i pomoćnim krevetom,spavaćom sobom i terasom. Apartmani imaju klima uređaj, Sat TV i internet pristup. Kapacitet apartmana je 3 ležaja. Gostima na raspolaganju je vanjski bazen sa suncobranom i ležaljkama, mini teretana kao i vanjski roštilj, te prostorija za zabavu sa biljarom, stolni nogomet i pikado.

Obitelj Šipušić želi Vam toplu dobrodošlicu i ugodan boravak!